Hej!

Gymnasieval? Du har säkert tusen tvivel och hundra frågor. Vi har samlat fem anledningar för Fria.

Här hittar du fem anledningar som visar att Fria Läroverken är en skola som erbjuder både trygghet, kunskap, en hel del kul och en stabil grund. Som har ett beprövat sätt att jobba och dessutom ett ovanligt intressant upplägg där alla elever kan kombinera sitt största intresse med seriösa gymnasiestudier. Scrolla ner och läs mer.

9 skolor med 2199 olika elever runt om i Sverige

Fria Läroverken är en välskött koncern med 9 skolor runt om i Sverige. I våra skolor går det totalt 2199 elever. Elever med olika intressen, ursprung och bakgrund. 

Mer information

387 års samlad lärarerfarenhet och 161 uppskattade lärare

Vi tycker att bra lärare som uppskattas av eleverna är det viktigaste. Och våra lärare erbjuder en bra blandning av nyfikenhet och erfarenhet. Vi har 161 lärare som brinner för sina ämnen och som med 699 107 timmars samlad erfarenhet vet hur man verkligen motiverar dig som elev.

Ett beprövat arbetssätt som både elever och lärare gillar

På Fria Läroverken är skoldagen uppdelad i sammanhållna pass istället för flera korta lektioner. Det gör att du får lära dig saker på djupet och tar bort onödig dötid mellan lektionerna. Dessutom har alla lärare enskilda samtal med varje elev på varje lektion vilket gör att du alltid vet hur du ligger till och vad du behöver jobba med.

Mer information

Flera timmar i veckan av ovanligt intressant undervisning

Om du går på Fria Läroverken har du en unik möjlighet – du kan kombinera ditt gymnasieprogram med ditt största intresse. Exempelvis Ekonomiprogrammet med Idrott. Detta gör att du kan satsa på ditt intresse samtidigt som du pluggar dig till en gymnasieexamen och högskolebehörighet.

Mer information

Fem satsningar inför framtiden

På Fria Läroverken jobbar vi hela tiden med att bli bättre. Det gör att vi vågar testa nytt och tänka längre. Vi utvecklar pedagogiken och involverar våra lärare i hög utsträckning. Just nu satsar vi dessutom lite extra på ett antal framtidsprojekt bland annat Läslyftet, mattecoacher och samarbeten med olika idrottsklubbar. Resultatet är en bättre skola för elever, lärare och föräldrar.

Mer information

Intresserad?

Vill du börja hos oss eller bara veta mer?
Följ länken och fyll i dina uppgifter.

Intresseanmälan
login Logga in