Restaurang och livsmedel
Inriktning: Bageri och konditori
På vårt restaurang- och livsmedelsprogram med inriktning bageri och konditori får du lära dig hantverket från grunden, med fokus på ekologiska råvaror och hållbarhet. Du utvecklar dina färdigheter genom praktiskt arbete i vårt bageri, där du även får erfarenhet av försäljning i vårt café. Programmet innehåller 15 veckors praktik där du får chansen att testa dina kunskaper i praktiken.
Dina tre år på Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Möjlighet att utvecklas
Här finns alla möjligheter att utveckla ditt intresse för att skapa alla tänkbara bakverk. Vi arbetar alltid från grunden, både när det gäller kunskap och råvaror, och strävar mot att arbeta med ekologiska råvaror så ofta vi kan. Programmet är väldigt varierande och du kommer få möjlighet att utveckla dina färdigheter och hitta ditt personliga uttryck.
Det vi skapar i vårt bageri säljs också i vårt café, vilket gör att du får träna på försäljning i en lugn miljö med glada och nöjda kunder.